rss      tw      fb
Keres

Rogán vagyonnyilatkozatának lábjegyzete
Mint az már közismert, Rogán Antal 2014. január 30-ai keltezésű vagyonnyilatkozatát 2014. március 21-én módosította, és a módosításhoz az alábbi lábjegyzetet fűzte:


Ebben a lábjegyzetben, mint cseppben (de lehet, hogy vödörben, hiszen a Fidesz frakcióvezetőjéről van szó) a tenger, benne van a Fidesz egész működésének arroganciája, pitiánersége, sunyisága. A lábjegyzet alatt látszik, hogy az ingatlantulajdonról az ingatlannyilvántartási adatokkal megegyezően kell nyilatkozni, de Rogánt ez nem érdekli.


Valamit azonban tenni kell, mert a csalárd (hazug) vagyonnyilatkozat már kezd bűzleni. De számára nem a törvény fontos, hanem az, hogy őrogánsága mit minek TEKINT. Ezek után már csak egy kérdés marad: a felesége nevén lévő ingatlanvagyon 50 százalékát vajon miért nem TEKINTI ugyanúgy házastársi közös vagyonnak, és miért nem szerepelteti a saját vagyonnyilatkozatában is? Mert az meg VALÓJÁBAN az ő tuladona (sic!).


A kérdésre a helyes választ április 6-án lehet megadni egy fülkében, a megfelelő helyre behúzott egymást metsző két rövid vonallal! Mert MAGYARORSZÁG JOBBAT ÉRDEMEL!