rss      tw      fb
Keres

Levél Moszkvába
Moj daragoj drug, Vlagyimír!


Ja k vam pisu. No, nem Tatjana, én, Viktor Viktorovics küldöm jókívánságaimat, és harcos üdvözletemet. Esetleg elvtársit, a fene se tudja!


Tudom, mostanában nagyon elfoglalt vagy abból a Krim(inális) ügyből kifolyólag, ezért nem is tartalak fel soká.


Szövetséget ajánlok neked.


Alapítsuk meg a Moszkva–Felcsút-tengelyt! Hogy hol van Felcsút, mindjárt meglátod, ha lekaparod a térképről azt a kis légyszart, no, látod, ott van Felcsút! Közép-Európa jövendő új tudományos, termelési, sport- és mit tudom én, még milyen központja.


Az Új Magyar Főváros. A világ csakrája. Mellesleg én is onnan származom.


Ez a szövetség lesz a lándzsa az Unió ülepében, és mi leszünk a hegye! Ami azt illeti, mi máris benne vagyunk, nyakig ülünk a… gondban. Csak még nem publikus. Tudod, most lesznek a választások, de akár nyerünk, akár nem, a jövő nagyon borúsnak ígérkezik. Remélem, lesz még időnk az összeomlás előtt emigrálni hozzátok. Majd jókat csocsózunk a Janukoviccsal.


Tudom, tudom, bizalmatlan vagy. Jól emlékszel még harcos KISZ-titkári múltamra, no meg az 1989-es temetési beszédemre, amikor „hazaküldtelek” benneteket. Ugyan már! Csak nem dőltél be a propagandánknak? Te tudod a legjobban, hogy az csak egy kamubeszéd volt! Ti már akkor régen, tervszerűen vonultatok kifelé, én csak utánatok köptem egy jókorát.


Hogy plakát is volt, Tovarisi konyec? No és? Ti meg válaszoltatok eggyel: Sok szerencsét, Magyarország!


Kvittek vagyunk, nem?


Mi, félázsiai turulban születettek, csak megértjük egymást!


Igaz, igaz, mikor először kormányon voltam, teli pofával szidtam a fajtátokat is, de hát akkor az Unióba igyekeztem, persze csak azért, hogy belülről bomlasszam őket, no meg a pénzük is kellett. De még mennyire! Ma is. Ellenzékben meg azért, mert az az ördögi Gyurcsány jóban volt veled. Még kutyát is ajándékoztál neki! Sebaj, én tudok felejteni, Ez a legnagyobb erősségem.


Látod, milyen ripsz-ropsz megkötöttem veled a paksi szerződést is! Igaz, kicsit ciki, hogy te egyoldalúan nyilvánosságra hoztad a levajazott és nálunk 10 évre titkosított szerződés feltételeit! Sebaj, csak a titkos záradékot ne szellőztesd meg a választásokig!


Igazán vásárolhatnátok még egy kis államkötvényt, adhatnátok némi olcsó gázt, kedvező kamatozású kölcsönt, bár lehet hogy már nem én fizetem vissza nektek, így legalább biztosra mehetsz!


Én feltétel nélkül támogatlak, ne engedj a krími ügyben, melletted állok!


Pláne, ha még belengethetném az itthoni birkáknak, hogy Kárpát-Ukrajna is visszatér!


Bevonulnánk a Betyársereggel, a Magyar Gárdával, az Őrsereggel meg a többi darutollas, turulos daliával. Harapófogóba fognánk az ukránokat! Bevetnénk a magyar csodafegyvert, az 55 fokos „fütyülőst”! Jobb az, mint az atombomba! Az csak párszázezer japcsit ölt meg, nálunk meg már milliós az alkoholisták száma! Hadd reszkessenek!


Ez lesz ám a pávatánc!


Ölellek. Várom leveled, mint fülemüle a nyarat!


Új barátod,


Viktor Viktorovics Orbán.