rss      tw      fb
Keres

Félszívvel
Micsoda egy kampány ez? Mármint a baloldalé!


Hogy nincs hely, pénz óriásplakátokra, mód a médiában a megszólalásra?


Igaz, de akkor keresni és találni kell más megoldásokat! Miért csak a Fidesz és a Jobbik aláírásgyűjtőivel találkozom nap mint nap? Hol vannak a baloldali demokratikus pártok aktivistái? Miért nem csöngetnek be a lakótelepi lakások ajtaján, és magyarázzák el az ott lakóknak, hogy ha nem ránk szavaznak, igen keservesre fordulhat az életük! De még a gyermekeik, unokáik élete is.


Hol vannak az olcsón, házilag is sokszorosítható röplapok? Sztrájk-felhívások? Tüntetések?


Annyi, de annyi magas labdát adott fel már ez a tolvaj kormánypárt, hogy egy életképes ellenzék már rég kényelmesen hátradőlve várhatná választási győzelmét.


Félszívvel nem lehet győzni.


Mintha maguk is ódzkodnának átvenni a kormányzást. Hatalmas a csődtömeg, és el van aknásítva a terep. Egy Héraklész tudná csak kitakarítani ezt az Augiász-istállót.


Héraklész pedig nincs. Talán csak egy muszáj-herkules, Gyurcsány Ferenc van, aki (kis csapatával együtt) már megint a vállára vette a választások terhét.


A többiek csak piszmognak, Istent emlegetik, szépelegnek. A szegény emberek mindennapi problémáiról kellene beszélni, reményt nyújtani nekik!


Ígérgetni nem szabad. Olyan program meg nincs, amitől felcsillanna a megnyomorított, megfélemlített emberek fáradt szeme. Talán csak Gyurcsány 16 pontja, de arról sem hallani mostanában.


Miért szavazna hát ránk a politikai apátiába süllyedt polgár?