rss      tw      fb
Keres

Hihetetlen, de mégis igaz




1. Minden napra egy tojás, minden hétre egy mese


Igen, mese, mert a valóságtól oly távol van, hogy nincsenek mértékegységek a kifejezésére.


A Fidesz minden héten (vagy gyakrabban) előáll valami oltári nagy hazugsággal, mint pl. a mai Zuschlag-ügy, amelyben nyilván megfizetik azt, aki valamilyen rettenetesen elborzasztót mond a baloldal egyikére-másikára.


Az, hogy ez az igazsággal bármilyen módon kapcsolatba legyen, nem szempont. Az a szempont, hogy minél több embert, minél nagyobb aljasságokkal vádoljanak meg a baloldalon. És nincs még vége! Április 6-ig rengeteg idő van. No, meg rengeteg pénz arra, hogy pl. kiderítsük, hogy Gyurcsány haja akkor is korpás, ha nem.


Véletlenül közvetlen forrásból tudom, hogy Gyurcsány amiatt számolta fel a Sportminisztériumot, mert nem volt hajlandó tovább elviselni az ott folyó visszaéléseket, a pénzpazarlást! És most mit hallunk ettől a „megbízható”, jónevű aljadéktól: ebben is Gyurcsány a hibás, sőt a tettes! Megáll az ész! Ez az erkölcsi roncs, börtönviselt senki vádolhat, mert a lakájmédia őt tartja „hiteles” forrásnak!


Csak nehogy nagyot csalódjanak az urak, amikor pofára esnek, annak ellenére, hogy minden hangszeren játszottak az ellenzék lejáratása érdekében!


2. Most értesültem róla, hogy Buda egyik elhivatottságágáról hírhedett kerületében „nem sikerült” plakáthelyeket osztani az demokratikus összefogás pártjainak. Ó, milyen véletlen! Talán mégsem az. A XII. kerület választási bizottsága, vagy mifene, nem mert osztani plakáthelyeket az ellenzéknek.


Ennyire félnek? Mitől, ha olyan jól teljesítenek? Miért aggódnak, amikor annyi jót cselekedtek az itt élőkkel?


És még milyen sok jó várható, ha újra ők maradnak: a Normafába beépítenek 5 milliárdot (!), igaz, hogy kő kövön nem marad, vagy inkább fák alig maradnak, de akkor is!


Még törvénybe is iktatták! Na, nehogy már a baloldal bekavarjon ebbe a jól kiagyalt bizniszbe! Nem hagyjuk! Még plakáthelyet sem adunk nekik! Nehogy már!


Kedves szavazó! Légy észnél április 6-án , és tedd a dolgod, ahogy a józan eszed diktálja annak ellenére, hogy minden ez ellen szól!