rss      tw      fb
Keres

A közmédia a Fidesz-KDNP szócsöve
Gyurcsány Ferenc „hitvány gazember” jelzővel illette Orbán Viktort. Nem túlzás a miniszterelnököt ilyen durva szavakkal illetni? Szerintem annak a miniszterelnöknek, aki alattvalói közreműködésével milliárdjainkat költi a demokráciát leépítő, az ország gazdaságát tönkretevő tevékenységük reklámozására, ennél keményebb bírálatot is el kell viselni!


Újságokban, televíziókban, reklámfelületeken, rendezvényeken a hamis statisztikai adatokra épített „Magyarország jobban teljesít” hazugságot reklámozzák! Elképesztő! Úgy látszik, sohasem hallottak arról, hogy a teljesítményeknek azon felül, hogy mértékegységek segítségével kifejezhetők, látszatuk is van? A kormány teljesítménye egy szóban is megfogalmazható: rombolás! Azt gondolják, ha szemet hunynak az egyre ijesztőbb méretű szegénység láttán, a hajléktalanokat látótéren kívül helyezik, akkor az egyre dagadó pénztárcájuk fejezi ki az ország teljesítményét? Hogyan fogadnák, ha a társadalom a választási vereségük után egy évig közmunkát végeztetne velük, és szigorúan csak a jövedelmükből kellene megélniük? Nem sak a pofátlan hazudozástól, az élettől is elmenne a kedvük!


Mióta napvilágra került Simon László vagyonbevallásában a fel nem tüntetett hatalmas összeg, azóta a közmédia munkatársai egyre durvábban, szünet nélkül a baloldalt támadják, a volt MSZP alelnököt és családját éjjel-nappal zaklatják, hajszát folytatnak a demokrácia visszaállítását követelő baloldal ellen. Inkább annak kellene utánanézni, kiknek az érdekében és utasítására titkosították az életeket követelő, az államot százmilliárdokkal megkárosító olajszőkítési ügyek aktáit! Az lenne tisztességes, ha a titkosítások feloldását szorgalmaznák. Inkorrekt a máig ismeretlen kiszivárogtatás ürügyén az őszödi beszédből kiragadott mondatokat szajkózni. A Fidesz vezetőinek felelősségét kellene vizsgálni, akik a beszéd Gyurcsány Ferenc lejáratásra alkalmas részleteit nyilvánosságra hozták, akik megalapozottan gyanúsíthatók az általuk szándékosan generált következmények, a rombolások, a gyújtogatások megszervezésével. Ha annyira bátrak, miért nem firtatják, hogy az ügynöklisták huszonöt évvel a rendszerváltozás után miért nem nyilvánosak? Talán a gazdáik is érintettek? Csak nem extra megélhetést biztosító állásukat féltik?


A Fidesz-KDNP a választásra jogosultak 33 százalékának (2,66 millió szavazó) jóvoltából szerzett a törvényalkotásban többséget. Tehát 5,4 millióan vagy nem éltek választási jogukkal, vagy másik pártra voksoltak. A közmédia munkatársait ez az eredmény sem jogosítja fel arra, hogy a kampányban a kormánykoalíciót képviselve uszítsanak a kormányváltást akarók ellen! A pártosságukért felelniük kell!