rss      tw      fb
Keres

A KÉSZ alapítója életműdíjat kapott a Portfolio.hu ingatlanfórumán


MTI 2013. november 28., csütörtök 19:02

A 9. Portfolio.hu Property Investment Fórumon idén is több kategóriában osztották ki a Resource Property Awards díjakat az ingatlanszektor kiemelkedő teljesítményeinek elismeréseként: a Skanska által fejlesztett budapesti Green House irodaház lett az év projektje és Varga Mihály, a KÉSZ Cégcsoport alapítója és elnöke kapta az életműdíjat.

A Portfolio.hu csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Resource Property Awards életműdíját idén Varga Mihálynak, a KÉSZ Cégcsoport alapítójának és elnökének ítélte a Portfolio.hu és a Resource IngatlanInfó szerkesztősége. A díjjal a szervezők azt a szakmai és üzleti karriert szeretnék elismerni, amely többek között létrehozta Magyarország és Közép-Európa legmeghatározóbb ingatlanfejlesztő vállalatát.

Felidézik, hogy Varga Mihály 1982-ben édesapjával alapította a KÉSZ-t, amely jelenleg Magyarország egyik legmeghatározóbb építőipari cégcsoportja.

Az év projektje a Green House irodaház lett: a Skanska fejlesztésében megvalósult épület Budapesten a Kassák Lajos, Tüzér és Lőportár utcák által határolt területen található. A 17 800 négyzetméteres, 2012. december közepén átadott irodaház bérbeadottsága az átadás után 8 hónappal már 93 százalékos volt - áll a közleményben.