rss      tw      fb
Keres

Összegyetemi nyílt napot rendez az SZTE


MTI 2013. november 19., kedd 9:54

A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) csaknem háromszáz szakot felölelő, színes képzési kínálatával ismerkedhetnek meg a leendő hallgatók az intézmény összegyetemi nyílt napján, csütörtökön - közölte Újszászi Ilona szóvivő az MTI-vel.

A József Attila Tanulmányi és Információs Központban az érdeklődők a tizenkét kar és a tanárképző központ képviselőinek tehetik fel kérdéseiket, három helyszínen pedig óránként kari tájékoztató előadásokon ismerhetik meg a szegedi universitas képzéseit.

Az Oktatási Hivatal munkatársa összevont felvételi tájékoztató előadás keretében ad választ a felvételi eljárás során felvetődő legfontosabb kérdésekre. A rendezvény keretében Ti jöttök címmel interaktív beszélgetést tartanak, amelyen közreműködik Martinek Tamás, az MTA Lendület programjában részt vevő egyetemi kutató is.

A Csodák Palotája látványos kísérletekkel, bemutatókkal érkezik Szegedre, és szó lesz a Szegedi Tudományegyetemen folyó legjelentősebb, legérdekesebb kutatásokról is - tette hozzá Újszászi Ilona.