rss      tw      fb
Keres

Választás 2010 - Papcsák bejelentése nyomán rágalmazás miatt nyomoz a rendőrség

MTI 2010. szeptember 29., szerda 15:44

A rendőrség nyomozást indított Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos ismeretlen tettes ellen, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért tett bejelentése nyomán.

A miniszterelnök sajtóstábja közleményben tájékoztatta az MTI-t szerdán arról, hogy az elmúlt napokban Zuglóban egy impresszum és kiadó feltüntetése nélküli újságot terjesztenek, amelyben Papcsák Ferencet hamis vádakkal illetik, és valótlanságokat állítanak személyével kapcsolatban.

Papcsák Ferenc a kiadvány miatt bejelentést tett ismeretlen tettes ellen nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért, a rendőrség pedig hivatalból már meg is indította a nyomozást az ügyben - közölték.

Azt írták, a Papcsák Ferenc és családtagjai ellen folytatott, eddig szocialista politikusok által vezetett lejárató kampány tovább erősödött.

"Papcsák Ferenc az elmúlt hónapokban kormánybiztosi munkája során számos baloldali érdekcsoport gyanús szerződését, megbízását tárta fel, amely ügyekre az MSZP a mai napig nem válaszolt érdemben. Ahogy korábban, úgy most és a jövőben is Papcsák Ferenc minden rágalmazó ellen megteszi a szükséges jogi lépéseket" - áll a közleményben.