rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2010. szeptember 24.

Bolgár György kérdései a 2010. szeptember 24-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Gyurcsány Ferenc nem ment el a 2006-os eseményeket vizsgáló parlamenti albizottság ülésére. A Fidesz szerint ezzel alkotmányt sértett. A volt miniszterelnök azonban úgy véli, hogy az alkotmányos előírás az ilyen fajta vizsgálatra nem vonatkozik. Ráadásul az albizottságban sértett felek is részt vesznek. Arról egyébként nem is beszélve, hogy volt eset, nem is egyszer, amikor Kövér László sem ment el egy vizsgálóbizottsági ülésre. Mire megy ki ez a játék?

Másik témánk, hogy Tarlós István szerint Demszky Gábor gyenge vezető volt, de nem rabló. Mivel magyarázzák, hogy a Fidesz jelöltje többször is kevésbé elítélően nyilatkozott a szabaddemokrata főpolgármesterről, mint mások a jobboldalon.

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a Népszabadság szerint megszüntetné a kormány az Országos Érdekegyeztető Tanácsot, és nem adna lényegi beleszólási lehetőséget a szakszervezeteknek. Ám a kormány azonnal cáfolta az értesülést. Nem zörög a haraszt, vagy tényleg nem fúj a szél?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy az LMP szerint az Audi-beruházás is hasonlít Sukoróhoz. Mert ebben az esetben is a jogszabályok megkerülésével szereztek területet a befektetéshez az építkezéshez. Csak nem?

Beszéljük meg aztán, hogy a Magyar Televízióban az Estéből egy szórakoztató műsorhoz száműzték az Este legkeményebbnek tartott riporterét Mészáros Antóniát. Korábban Krizsó Szilviát tették át a reggeli műsorba. Miért kell ezen csodálkozni?

És végül Tomcat a bíróságon behúzott a jobbikos Novák Elődnek. Ezek szerint van jobbik és még jobbik?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!