rss      tw      fb
Keres

Jobbik - Telepítsük ki, tiltsuk ki a cigánybűnözőket Miskolcról!

OS 2010. augusztus 24., kedd 17:17

A Jobbik miskolci alapszervezete a mai sajtótájékoztatón az alábbi közleményt adta ki, amelyet Szegedi Csanád, a Jobbik EP-képviselője is aláírt.

A Jobbik emberközeli gondolkodásmódjának szellemében polgármester- jelöltként az elmúlt héten személyesen jártam Miskolc utcáit, beszélgettem a választópolgárokkal. Kíváncsi voltam az emberek problémáira. Mivel egyéni választókerületembe tartozik Lyukó és a számozott utcák is, volt szerencsém több alkalommal cigány családokkal is beszélgetnem. Ezen tapasztalataim alapján is bátran megállapítom, hogy Miskolcon még a cigány kissebségnek is az elsőszámú problémái közé tartozik a cigánybűnözés, nem beszélve a bérből fizetésből élő magyar emberekről. A részegen randalírozás, erőszakoskodás, lopás, betörés, rablás mindennapos, de nem ritkák a kegyetlen, cigányok által elkövetett gyilkosságok sem, jellemzően idős, védtelen emberek rovására. Illetve, a helyzet annyira súlyos, hogy a megye nem kis részén és Miskolc több városrészében gyakorlatilag már senki sincs biztonságban az adófizetők pénzén eltartott, segélyből élő, bandákba verődő cigánybűnözőktől. Városunk és megyénk egyre inkább élhetetlenné válik, a dolgozni akaró, tisztességes lakosság, ahonnan csak tud, menekül, költözik, vagyis csak menekülne, mert lakásaik, házaik a szomszédok miatt eladhatatlanok. Az avasi lakótelepen a lakások az elmúlt években gyakorlatilag eladhatatlanná váltak, Lyukóban illegális építményekben és illegálisan mások, tulajdonába beköltözött embertelen körülmények között élő cigánycsaládok százai élnek Mindez a szociálliberális rezsim, illetve most már a Fidesz-kormány tehetetlensége nélkül nem mehetett volna végbe és nem folytatódhatna tovább. Pintér és Orbán közbiztonsági ígéretei hamisnak bizonyultak. Az MSZP után most a Fidesz is becsapta a miskolci embereket! A rendőrségnek nincs megfelelő eszköz a kezében. A miskolci rendőrök nevetséges fizetésekért, méltatlan körülmények között dolgoznak. Rendőreinknek az árvíz idején sem a tömegesen bűnöző, a vasutat, közüzemeket, árvízi védműveket széthordó, fosztogató, kisebbségiek ellen, hanem a békés, a törvényért és rendért tevő magyar nemzeti gárdisták ellen kellett fellépniük. Megyeszerte tovább folyik a nemzeti össztermékhez gyakorlatilag semmit hozzá nem adó cigányság nyakló nélküli segélyezése ez csak a miskolci embereknek éves 6 milliárd forintjukba kerül, miközben már a tisztességesen, bérből fizetésből élő emberek ezreinek arra nincs pénzük, hogy a fűtés és a villanyszámlát kifizessék. Felvidéken a szlovák kormány (itt a cigányság aránya még magasabb) nem csupán alaposan megkurtította a segélyeket, de katonai erővel verte le az őrjöngő, fosztogató hordákat. Érdekes módon azóta civilizáltabban viselkednek.

Európa-szerte gyökeresen más a helyzet. A francia elnök, igen helyesen és korrekten, vélhetően a francia titkosszolgálat jelzései alapján is nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte a döntően bűnözésből élő cigányokat, ezen túlmenően ott az adóhatóság is mer velük foglalkozni , és megkezdte tömeges kitoloncolásukat. Felmerült már az cigánybűnözők állampolgárságtól való megfosztása is. A fosztogató, tomboló cigányhordák ellen óriási rendőri-csendőri erőt vetettek be, vezéreiket bíróság elé állították. Itália már előbb jár. Néhány brutális gyilkosság elég volt ahhoz a hatvanmilliós Itáliában, hogy a rendőrség, csendőrség mellett a katonaságot és a frissiben létrehozott olasz nemzeti gárdát is bevessék a több százezer törvényeket nem ismerő cigány ellen. A bűnöző cigányokat részben fegyveresekkel őriztetett táborokba zárták, az olasz állampolgárságúakat is, részben tömegesen kitoloncolták. Eddig közel 200 ezret, így pl. Rómát döntően már megtisztították a cigánybűnözéstől. Számtalan más európai példa is igazolja, hogy a hatóságok nem haboznak nevén nevezni a valóban súlyos fenyegetést jelentő, minden országban integrálhatatlan, az európai normákat és törvényeket semmibe vevőket. Finnországban például még új börtönöket és táborokat sem építenek, egyszerűen a hatóság segítségével kitiltják egyes városrészekből, vendéglátóhelyekről a cigánybűnözőket. A 24. órában vagyunk, városunk élhetetlenné válik. Volt rá példa, hogy a "fészekrakók" disznót hizlaltak az avasi bérház 10. emeletén. Sötétedés után már kockázatos kimenni az utcára, a segélyosztás napjaiban bömbölő zene és részeg randalírozó emberek lepik el a város bizonyos részeit, egész bérházak vannak veszélyben, hogy kikapcsolják a közműveket, csupán néhány nem fizető cigány család miatt és még sorolhatnám... A fentiek alapján a Jobbik miskolci alapszervezete azt javasolja és képviseli, vezető önkormányzati pozícióba kerülve pedig megvalósítja, hogy a cigánybűnözőket tiltsák ki Miskolc területéről és 21. századi nyugat európai mintára zárják táborokba, továbbá az Országgyűlésnek, a kormánynak javasolni fogja akár állampolgárságuk megvonását is.*Szegedi Márton* Jobbik Magyarországért Mozgalom miskolci polgármesterjelöltje

Kiadó: Szegedi Csanád EP képviselő (Jobbik Magyarországért Mozgalom)