rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. április 4.Bolgár György kérdései 2013. április 4-ei
 műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Medián közvéleménykutatása szerint a szavazók 55 százaléka kormányváltást szeretne, de egyharmaduk nem talál megfelelő ellenzéki pártot a jelenlegi kínálatból. Azt jelenti ez, hogy nemcsak az ellenzék gyenge, hanem a Fidesznek is van félnivalója?

Következő témánk, hogy a Magyar Nemzet egyik cikke szerint az Orbán-kormány jobboldali bírálói a nemzeti érzelmű kritikus értelmiségiek csak a hazaárulás és a hazaszeretet között választhatnak. Nocsak. Ezt nevezik Magyarországon demokráciának? Hogy hívják ezt a nyugati világban?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Matolcsy előállt a jegybanki csomagjával, ami elsősorban olcsó hitelt kínál kis- és középvállalatoknak. A forint nem omlott össze, sőt egy kicsit erősödött is. Lehet, hogy a csomagnak nagyobb volt ez előzetes füstje mint amekkora a lángja?

És végül beszéljük meg, hogy a Milla aktivistái nem tűzhettek ki európai uniós zászlót a parlamentre. A Millásokat az őrség állította meg, úgyhogy a parlamenten maradt a magyar és a székely zászló. Uniós viszont továbbra sincs. Minek is? Arra a kis időre?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!