rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. március 21.



Bolgár György kérdései 2013. március 21
-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Táncsics-díjas Szaniszló Ferenc a miniszter kérésére visszaadta díját, bár ő volt az, aki leleplezte a Kennedy-gyilkosságot, a Diana hercegnő-gyilkosságot. És feltárta a Word Trade Center lerombolásának igazi történét. Milyen díjat érdemelt volna? Mellesleg szerettük volt megkérdezni Széles Gábort, az Echo televízió tulajdonosát is, ő tegnap azt ígérte, hogy esetleg ma válaszol kérdéseinkre. Ma azonban a telefont sem vette fel.

Ehhez kapcsolódik, hogy a jövőben a médiatanács adományozná a Táncsics-díjakat, Balog Zoltán miniszter javaslatára. A miniszter a médiahatóságot függetlennek nevezi. Ja, az mindjárt más?

Következő témánk, hogy Mesterházy Attila brüsszeli tárgyalásain azt kérte az uniós vezetőktől, hogy ne szankcionálják Magyarországot az Orbán-kormány tevékenysége miatt. De mit tud csinálni Brüsszel, ha a rendelkezésére álló amúgy is kevés eszközzel sem él?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy Kövér László házelnök maximális pénzbüntetéssel akarja sújtani Szanyi Tibor MSZP-s képviselőt, aki hétfőn a parlamentben a középső ujját felemelve beintett a Jobbik frakciónak. Vérvádazni, zsidókat listázni szabad, beinteni nem?

És végül ahhoz mit szólnak, hogy Orbán Viktor beosonhatna a holnapi zárt kapus magyar-román futballmeccsre, de legyűrte a csábítást, és nem teszi. Nyilatkozta. Micsoda önmérséklet. Egyébként mit gondolnak, a pályán kívül lesz balhé?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!