rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. március 19.Bolgár György kérdései 2013. március 19
-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Orbán Viktor szerint Magyarország Európa legversenyképesebb országa lett. A miniszterelnök jordániai látogatásán beszélt. Vajon tudja, hogy mit?

Ezzel kapcsolatos a hír, hogy ismét 80 százalék fölé emelkedett a GDP arányos államadósság. Ennyit ért a magánnyugdíjpénztári vagyon elköltése? És a versenyképesség növekedése?

Következő témánk, hogy egy, csak egy fideszes legény van talpon a vidéken. Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő, aki a Facebookon követelte a szerinte zsebnyilas Szaniszlónak adott Táncsics-díj visszavonását. A múlt héten pedig, a hóvihar idején, totális káoszról és felkészületlenségről írt. Mi van Deutsch-csal? Nem hallotta Orbán Viktort, Pintér Sándort vagy a Táncsics-díj ügyében nyilatkozó Balog Zoltánt?

Apropó, ahhoz mit szólnak, hogy az emberi erőforrások minisztere tegnap a parlamentben azt mondta a Táncsics-díj visszaadókról, hogy nem baj, legalább tisztul a díj. Meg az őróluk alkotott kép is tisztul?

Mit gondolnak aztán arról, hogy az izraeli nagykövet után az Egyesült Államok budapesti nagykövete is elítélte Szaniszló kitüntetését. Azt hangsúlyozva, hogy ez árnyékot vet a rasszizmus elleni küzdelemre. Vona Gábor, a Jobbik vezetője viszont közben levelet írt az izraeli diplomatának, és közölte vele, hogy ha a Jobbik kormányra kerül, Szaniszló lesz a médiahatóság vezetője és a zsidókat listázni kívánó Gyöngyösi Márton a külügyminiszter. Van erre esély?

És ezek után vajon Szanyi Tibor szocialista képviselőnek kell-e lemondania a mandátumáról, ahogy azt egy fideszes képviselő követelte azért, mert a parlamentben középső ujját mutatta be a felszólalása közben zsidózó cigányozó jobbikosoknak. Ennyire érzékenyek a fideszesek a parlamentben a jómodorra?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!