rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. március 13.Bolgár György kérdései 2013. március 13
-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy egész Európa felháborodott a magyar alaptörvény durva módosításán. Legutóbb a Münchenben tartózkodó Kövér Lászlót nem volt hajlandó fogadni a bajor keresztény szociális uniós tartományi parlamenti elnöke. Pedig a CSU volt az, amely a legvégsőkig kitartott a Fidesz mellett.

Következő témánk, hogy több nyugati gazdasági elemző szerint Magyarország az összeomlás szélére kerül, ha tovább folytatja a konfrontáció politikáját az Európai Unióval, illetve a nemzeti bank is megkockáztat néhány Matolcsy-féle unortodox lépést.

Mit szólnak aztán ahhoz, hogy a korábbi hírekkel ellentétben a miniszterelnök mégsem lesz jelen a március 15-ei ünnepségeket hanem Brüsszelben tárgyal?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy harminc közéleti személyiség nyílt levélben sürgette az ellenzéki demokratikus erőket, hogy március 15-én álljanak egy színpadra?

És végül beszéljük meg, hogy Schmitt Pál szívesen lenne újra nagykövet, méghozzá állítólag Washingtonban. Bűn és bűnhődés Fidesz-módra?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!