rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. február 12.Bolgár György kérdései 2013. február 12-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy milyen eredménnyel ért véget az uniós költségvetési csúcs. Orbán Viktor szerint példátlan siker volt, az ellenzék szerint kudarc. Önök szerint a közvélemény mit ért az egészből?

Másik témánk, hogy a vártnál kisebb lendülettel indult meg az egyetemisták második tüntetési hulláma, de a kormányzat láthatóan így is védekezésre kényszerült. Hoffmann Rózsa oktatási államtitkártól elveszik az egyetemeket és főiskolákat és külön felsőoktatási államtitkárt neveznek ki. De bukik L. Simon László kulturális államtitkár is, aki nekiment Fekete Györgynek, a Művészeti Akadémia elnökének. Nocsak, ott ki beszél? Pontosabban ott kinek van szava?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes felszólította az önkormányzatokat, tűzzék ki a középületekre a székely zászlót. Lesz itt még botrány, nem is kicsi? Vagy erőt mutatunk és győzünk?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy vádat emeltek a volt országos és a budapesti rendőrfőkapitány ellen a 2006-os őszi zavargások miatt, de nem az állítólagos gumilövedékes szemkilövetésekért?

És végül beszéljük meg, hogy Orbán Viktor családi fogorvosának érdekeltsége egy 8,5 milliárd forintos kormányzati utaztatási tenderen vehet részt, miután fogászati rendelői, formálisan legalábbis, a Malév Airtours utazási irodákat működtetnek és így megfelelnek a kiírási feltételeknek. Mi meg a fogunkat szívhatjuk?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!