rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. február 5.Bolgár György kérdései 2013. február 5-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy újabb plakátkampány indult Bajnai és Gyurcsány ellen az utcákon. Ezúttal a két politikus képe mellett olyan szövegek láthatók, hogy visszavennék a családi kedvezményt, csökkentenék a minimálbért és így tovább. Csak nem előrehozott választásokra készülnek ezzel az újabb kampánnyal?

Másik, bár ezzel összefüggő témánk, hogy a kormánypárti békemenet azért megy el Gyulára a Fidesz frakció ülését megtámogatni és a szocialisták tiltakozását elítélni, mert amikor dolgozik egy kormány, akkor nem illik zavarni. Legalábbis ezt mondta a Civil Összefogás Fórum vezetője, Csizmadia László, aki a békemenetnek is az egyik szervezője. Ezek szerint csak a Gyurcsány-kormányt illet zavarni, például a Kossuth téren?

Még mindig ide tartozik, hogy Boross Péter volt miniszterelnök a köztévében azt mondta, a jelenlegi baloldalt kormányra segíteni iszonyú hiba lenne, mert ez a baloldal nem kormányképes és nincs vezető személyisége. Ha meg van, akkor azt a jobboldal tönkreteszi?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy sok pedagógus tíz-tizenöt százalékkal kisebb fizetést kapott februárban, mert az államosítás után megszűntek az önkormányzati pótlékok. Nem baj, majd jön az életpálya modell?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy kormánydicsérő lesz ezután a villany- és a gázszámla. A miniszteri rendelet szerint fel kell tüntetni rajta, hogy a rezsicsökkentésre vonatkozó kormányhatározat következtében mennyi a fogyasztó megtakarítása. Ügyes? A közműcégek folytatnak Fidesz-kampányt?

És végül beszéljük meg, hogy a FIFA fellebbviteli bizottsága elutasította az MLSZ panaszát és változatlanul ragaszkodik ahhoz, hogy a magyar-román meccset zárt kapuk mögött rendezzék meg. Az MLSZ nemzetközi sportbírósághoz fordul. Három a magyar igazság?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!