rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2013. február 1.



Bolgár György kérdései 2013. február elsejei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy tizenöt percet kapott Orbán Viktor az orosz elnöktől, Putyintól. Igaz, olyan mondatot is kapott tőle, hogy Magyarország orosz prioritás. Tizenöt percre?

Másik témánk, hogy a miniszterelnök szerint a német E.ON gázüzletága megéri a vételárat, amely nyolcszázmillió euró körül van. Szakértők szerint viszont az értéke csak mintegy háromszázmillió. Vajon mi lehet a nem túl előnyösnek látszó üzlet mögött?

Ezzel is összefüggésben mit szólnak ahhoz, hogy Lázár János miniszterelnökségi államtitkár további harmincszázalékos rezsicsökkentést helyezett kilátásba, igaz, csak a jövő év nyaráig, tehát a választás utáni időpontig. Megindult a nagy ígérgetés?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a vagyonnyilatkozatok alapján Pintér Sándor belügyminiszter ötszázmillió forinttal lett gazdagabb tavaly eladott cégei jóvoltából, Orbán Viktornak pedig ötven négyzetméterrel nagyobb lett a budai háza? Kit érdekel?

És végül beszéljük meg, hogy a Szülői Hálózat bocsánatkérésre szólította föl Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt a lúdtalpas beszéde, illetve amiatt, hogy autója a napokban a rá várakozó diákok közé hajtott, és csak a szerencsén múlott, hogy nem történt sérülés. Rosszkor, rossz helyen a diákok?


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!