rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. november 15.Bolgár György kérdései 2012. november 15-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a vártnál is nagyobb a visszaesés a magyar gazdaságban. A 3. negyedévi statisztikai adatok szerint másfél százalékkal csökkent a GDP az előző év hasonló időszakához képest. Most akkor már papírunk is van róla, hogy a tündérmesének vége?

Ezzel kapcsolatban mit gondolnak arról, hogy Orbán Viktor tegnap megerősítette, Magyarországon nincsenek megszorítások, nem voltak és nem is lesznek. Akkor mi van itt?

Másik témánk, hogy egy német statisztika alapján az első félévben negyvenhat százalékkal nőtt a Németországban letelepedett magyarok száma. A lábukkal szavaznak?

Mit szólnak ezenkívül Balog Zoltán miniszter azon kijelentéséhez, hogy a pedagógusok sztrájkkészültségben vannak, és alig várják, hogy ne kelljen tanítaniuk. A miniszter ma elnézést kért szerencsétlen mondata miatt. De hogy csúszhatott ki a száján?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a legendás kajakedző, Fábiánné Rozsnyói Katalin távozik az MTK-tól, mert az egyesület Deutsch Tamás klubelnök ígéretei ellenére már tíz hónapi juttatással tartozik neki. Majd twitteren kap üzenetet?

És végül beszéljük meg, hogy a svájci és a lengyel rendőrség után tegnap a spanyol rendőrség is gumilövedékekkel oszlatta fel a tüntetéseket. De azért csak a magyar rendőrség volt brutális és szemkilövő 2006-ban?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!