rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. október 19.Bolgár György kérdései 2012. október 19-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük az október 23-ra tervezett demonstrációkat, Milla kontra békemenet. Mit bizonyít, mit jelez majd 23-ika, ha egyáltalán valamit? És Önök mit tesznek, figyelnek, részt vesznek, vagy bosszúsan elmennek pár napra pihenni az őszi nyárban?

Részben ezzel is kapcsolatos, hogy egyesületté alakult Bajnai Gordon Haza és Haladás Alapítványa. A Milla is így tett néhány napja, de vajon mi következik ebből, új pártok jelennek meg a színen hamarosan? Mire lesz ez jó?

Következő témánk, hogy Orbán Viktor szerint az Európai Bizottság a második Matolcsy-csomagot sem tartja megfelelőnek és elegendőnek. A miniszterelnök Brüsszelben nyilatkozott, ahonnét ma reggel az európai uniós csúcs ideje alatt telefonos kormányülést is tartott, és ennek eredményeképp arra kérik az Európai Bizottságot: mondjon pontos számot arról, mekkora megtakarítást várnak még Magyarországtól? Akármennyit mond az Európai Bizottság, azt mi elő fogjuk teremteni! – közölte a miniszterelnök. Miért engedünk az uniós nyomásnak, mert esetleg igazuk van?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Tarlós István bocsánatot kért Kálmán Olgától, mint nőtől, de nem kért elnézést mint riportertől, amiért a tegnapi ATV-s interjúban megjegyzéseket tett rá? A főpolgármester közleményében azt írta, hogy Kálmán Olga riporteri magatartását minősíthetetlennek tartja, és az régóta feltűnő számára, hogy Kálmán Olga terelgeti és alázza jobboldali interjúalanyait.

Aztán azt is megbeszélhetjük, hogy Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke nem volt hajlandó fogadni a Szerbiába távozó Janics Natasa többszörös olimpiai és világbajnok kajakost, nincs miről beszélnünk – üzente. Tényleg?

És végül, bocsánat, ezt előbb kellett volna mondanom, mert összefügg az Európai Unió és Magyarország közötti huzavonával, hiszen ez is egyike azoknak: mi a véleményük arról, hogy a Telekom cégekre kivetett különadó miatt az Európai Bíróság elé került Magyarország, mibe kerül nekünk ez a szabadságharcos kormány? Ebben az esetben mellesleg kerülhet akár kettőszázmilliárdba is!Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!