rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. szeptember 27.Bolgár György kérdései 2012. szeptember 27-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Magyar Nemzettől a Washington Postig megírták, érvényes a Klubrádió pályázata a 95,3-as frekvenciára. Amint azt tegnap a Fővárosi Ítélőtábla megállapította. A Mandiner jobboldali vélemény portál is úgy foglalt állást, hogy a Klubrádióra szükség van. Hiába?

Másik témánk, hogy eközben az Echo tv-ben Szaniszló Ferenc arról értekezik, a vörösiszap katasztrófát az IMF okozta, a NATO bombázta a tározót, egy titkos fegyverrel pedig megrázták a földet. Még mondja valaki, hogy nincs sajtószabadság.

Beszéljük meg aztán, hogy a Medián felmérése szerint a társadalom majdnem nyolcvan százaléka ellenzi a választási regisztráció tervét. Mégis megcsinálják?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a volt SZDSZ-es külügyi államtitkár, a DK-ba belépett Eörsi Mátyás szerint Angela Merkel német kancellár, aki a jövő hónapban fogadja Orbán Viktort, nem fogja megmenteni a magyar demokráciát, mert neki most elsősorban az az érdeke, hogy európai terveihez szerezzen támogatást. Amit Orbán meg fog neki ígérni. Kitörés a diplomáciai politikai karanténból?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a csepeli fideszes önkormányzat Nyírő József műveltségi vetélkedőt szervez. Elült a vihar, most lehet úgy tenni, mintha mi sem történt volna? A nyilas parlament tagját tűzzük a kormánypárti zászlóra?

És végül bocsánatkérésre kötelezte Budai Gyulát az elsőfokú bíróság amiatt, hogy egy sajtótájékoztatón azt állította, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon hamisan tanúskodott a Sukoró ügyben. Már bocsánat?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!