rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. szeptember 26.Bolgár György kérdései 2012. szeptember 26-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a Klubrádió harmadszor is pert nyert a médiatanács ellen. A bíróság kimondta, hogy a hatóság nem zárhatja ki pályázatából a rádiót. Vajon mire megyünk az újabb győzelemmel?

Másik témánk, hogy a Fidesz az ellenzékből egyedül Bajnai Gordontól tart, legalábbis az Index által megkérdezett fideszesek szerint. Bajnait támogatná leginkább Gyurcsány is, aki erről ma Facebook-bejegyzésében írt. Ez vajon segítség Bajnainak?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy perspektívátlan vergődés folyik és várható a gazdaságban a GKI Gazdaságkutató értékelése alapján. Ehhez képest azonban egy friss közvéleménykutatás továbbra is jókora Fidesz vezetést jelez. A nép szeret vergődni?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy nem nyitják újra a bezárt kispostákat. Ez derül ki a mai Magyar Nemzetből. Holott a Fidesz egyik nagy hangon ismételgetett kampányígérete éppen ez volt. Na és?

És végül beszéljük meg, hogy Janics Natasa és két másik kiváló kajakos lány Szerbiában folytatja. Az is baj, hogy egy sportágban túl jók vagyunk?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!