rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. szeptember 19.Bolgár György kérdései 2012. szeptember 19-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy csak nem akar sikerülni az ellenzéki összefogás vagy legalább együttműködés. A Milla ragaszkodik a pártok nélküli külön tüntetéshez október 23-án, de a Szolidaritás is megrendezi a magáét. Az LMP pedig zokon vette Gyurcsány Ferenc megjegyzését arról, hogy a Fidesz segítette a pártot az ajánlószelvények összegyűjtésében. A Fidesz közben dörzsöli a kezét?

Másik témánk, hogy egyre jobban csökken a reálbér. A társadalom viszont úgy tesz, mintha észre sem venné. Hogy lehet ez?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Kósa Lajos lepaprikajancsizta Torgyán Józsefet, Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter pedig nem fogott kezet Gyárfás Tamással az úszószövetség elnökével az olimpikonok kitüntetése alkalmával. Hogy megy ez a Fideszben?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy el akarják távolítani az ország egyik legjobb gimnáziumának a Radnótinak az igazgatóját, amiért a szülőktől kért huszonkét millió forintos támogatást. Az iskola azután került nehéz helyzetbe, hogy a kormány elvont 2,7 millió forintot fenntartójától, az Eötvös Lóránd Tudományegyetemtől. Az pedig huszonkét milliót a Radnótira terhelt. A kért összeg egy hónap alatt összegyűlt. Az egyetem azonban nem támogatta az igazgató pályázatát az iskolavezetői tisztségre. Jótett helyébe lapát?

És végül beszéljük meg, hogy a német külügyminiszter uniós ellenőrzést javasol azon tagországok ellen, ahol a demokráciát szisztematikusan elépítik. Vajon lesz belőle valami?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!