rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. augusztus 8.Bolgár György kérdései 2012. augusztus 8-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a vártnál sokkal jobban szerepelnek a magyar olimpikonok. Ma a kajakosok szereztek két aranyérmet Londonban, ráadásul a férfi kézilabdások bejutottak az elődöntőbe, miután megverték a jóval esélyesebb izlandiakat. Nemcsak a pénz számít a sportban, még manapság sem?

Másik témánk, hogy nem cigányok, hanem a saját társai közül valaki dobta fejbe kővel azt a jobbikos képviselőt, aki vasárnap Devecserben az egyik szónoka volt a helyi romák elleni demonstrációnak. Ráadásul az ATV felvételéből kiderült, hogy ő tudta is, ki dobta meg, mégis két napig járta a hír az országot, hogy nemcsak egy LMP-s aktivistát dobáltak meg egy cigány portán, hanem a másik oldalról is egy jobbikost is. Ha megdobnak kővel, ne dobd tovább?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy nem indít polgármesterjelöltet Hódmezővásárhelyt az LMP, és nem is támogatja a szocialisták jelöltjét. Senkihez semmi közük? Mi értelme van ennek?

És végül ami a véleményük arról, hogy több fideszes politikus és kormányközeli vállalkozó jut százmilliós üzletekhez azáltal, hogy az új Széchenyi terv mikrovállalkozási programjában az ő közvetítésükkel lehet hozzájutni az uniós hitelekhez. Az államtól 0,4 százalékos kamattal megszerzett pénzt ugyanis 9 százalékkal adják tovább – írja a figyelő.hu. Az egyik ilyen hitelközvetítő elnöke Papcsák Ferenc, egy másiknak a tisztségviselője pedig Braun Márton fideszes képviselő. Egy harmadik hitelközvetítő Széles Gábor érdekeltségébe tartozik. Van az a pénz?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!