rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. július 17.Bolgár György kérdései 2012. július 17-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy megindultak a tárgyalások az IMF-fel több mint féléves várakozás után. A magyar államkötvényeket a nap folyamán sikerrel adták el. Lehet, hogy bejön az Orbán-kormány taktikája és a piacok bizalmat szavaznak neki? De igaza van-e Kövér Lászlónak, aki szerint a tárgyalásokon arról lesz szó, ki az úr a saját hazánkban?

Másik témánk, hogy a miniszterelnök a bankrendszer felét magyar kézben szeretné látni. Államosítás jön, vagy csak tönkreteszik a külföldi bankokat, hogy azok kénytelenek legyenek eladni magyar leányaikat?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy semmibe veszi az alkotmánybíróság tegnapi döntését a kormány, és nem akar változtatni a bírák kényszernyugdíjazásának rendszerén? Csak a törvények összehangolásán. Mert mindent megtehetnek?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy legalább tavaly ősz óta tudott a magyar ügyészség a Budapesten élő háborús bűnösről, Csatári Lászlóról, mégsem lépett. És a nyomozás most is ismeretlen tettes ellen folyik. Folyik?

És végül beszéljük meg, hogy bár néhány hete még nagy kormányzati hűhóval jelentették be, mégsem szerződik Veszprémbe a kiváló kézilabdás Nagy László. Mert a Barcelona által kért hárommillió euró helyett csak hetvenötezret ajánlott fel a magyar egyesület. Önöknek minden tiszta? Mert nekem nem. Mire ment ki ez a játék?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!