rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. június 6.Bolgár György kérdései 2012. június 6-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy nemcsak Orbán Viktor, hanem Gyurcsány Ferenc is értékelte a kormány első két évét. A Demokratikus Koalíció vezetője szerint most tényleg rosszabbul élünk mint négy éve. De ez a lényeg?

Másik témánk, hogy Kövér László kijelentései, majd újabb erdélyi látogatása miatt egyre feszültebbé válik a magyar-román viszony. Mindenkivel tengelyt akasztunk?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy újabb négy témakörben kapott kritikát a kormány az Európa Tanács Velencei Bizottságától. Igaz, az eddigieket sem vette figyelembe. Meddig lehet ezt csinálni?

Beszéljük meg aztán, hogy egy vezető amerikai elemző szerint a tűzzel játszik a nacionalista érzelmekre építő magyar kormány. És hamarosan menekülhet innen a nyugati tőke. Úgy kell nekünk?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a nagy egyházak vezetői valamint a köztársasági elnök is megszólalt a tegnap a nyílt utcán inzultált nyugalmazott főrabbi Schweitzer József védelmében. Ennyi elég? Nem kellene valamit csinálni is?

És végül hinnék-e, hogy 700 millió forintos adósságot halmozott fel a médiahatóságnál a Neo FM rádió. Az ország második leghallgatottabb zenei rádiója. A reklámpiac egyesek számára meghalt?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!