rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. június 5.Bolgár György kérdései 2012. június 5-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy mire volt jó a tegnapi nemzeti összetartozás napja. Újabb politikai összecsapásokra például a parlamentben, múltra vagy jövőbe nézésre. Gyásznap, emlékezésnap vagy veszekedés nap?

Ezzel kapcsolatban mit gondolnak arról, hogy hiába kérték Kövér Lászlót, ne utazzék Romániába és ne kampányoljon a Magyar Polgári Párt mellett, az országgyűlés elnöke visszautasította a román törvényhozás vezetőinek kérését, mondván, magánemberként politikusként miért ne mehetne. Érik a konfliktus? Kinek az érdeke ez?

Következő témánk, hogy Varga Mihály szerint még életében nem kellett olyan bonyolult adóbevallást kitöltenie, mint az idén. Pedig Orbán Viktor és Matolcsy György megígérte a söralátét méretű bevallást. Varga-Matolcsy párbaj? És ha netán igen, akkor a két miniszter színfalak mögötti harcának része volna, hogy a nemzetgazdasági miniszter a múlt héten benyújtotta a parlamentnek a jegybanktörvény módosítását, bár az Európai Központi Bank ezt elégtelennek minősítette, ám az IMF-tárgyalásokkal megbízott Varga a módosítást levetette a napirendről. Mi folyik itt?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy együttműködési megállapodást kötött MÁV-val a terrorelhárítási központ. Hogy micsoda?

Aztán rendőrök vertek eszméletlenre egy Lékó Péternél vendégeskedő arab sakkozót Szegeden. Méghozzá úgy, hogy előzőleg autójukkal fellökték.

És végül beszéljük meg, hogy Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes jelentette be Nagy László a világhírű kézilabdás visszatérését Barcelonából a magyar válogatottba. Mindezt a Thália Színházban. Milyen színház ez?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!