rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. május. 11.Bolgár György kérdései 2012. május 11-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Orbán Viktor szerint a tervezett pénzügyi tranzakciós adó az embereknek valójában előnyös lesz, csak a spekulánsoknak lesz káros. Ha csak úgy nem?

Ezzel összefüggő témánk, hogy a Bankszövetség elnöke szerint nyilvánvaló hülyeségek vannak a tervben, és ha mégis megcsinálják, az egész bankrendszer beleroppan. Bankjegyszakító próba?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy az átlátszó.hu című tényfeltáró hírportál szerint Orbán Viktor édesapjának ingatlanforgalmazó cége megvette József főherceg egykori majorságát Alcsútdobozon. A 13 hektáros műemléki területet pedig azok az állami földek veszik körül, amelyeket nemrég a felcsúti Puskás futball akadémia igazgatója nyert el húszéves bérletre. Rossz az, aki rosszra gondol?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy Varga Mihály fog tárgyalni az IMF-hitelről? Az ő helyére a miniszterelnökségre pedig Lázár János Fidesz-frakcióvezető kerül. Sok hűhó semmiért vagy nagyon is valamiért?

És végül beszéljük meg, hogy egészalakos Horthy-szobrot avatnak vasárnap egy Somogy megyei faluban. Első szoborfecske?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!