rss      tw      fb
Keres


         Andor Mihály

A négy éve elmúlt kerek öt év


         Fleck Zoltán

Levél galamusos barátainknak


         Horváth Júlia

Nemzetközi sajtószemle - 2019. július...


         Lánczos Vera

Gyorsfénykép


         Lévai Júlia

Lehetne-e...


         Hanák András

A Galamus szurdok


         Krémer Ferenc

A nemzeti elnyomás szomorúsága


         Lendvai L. Ferenc

A tiszta erkölcs, melly ha megvész…

Terrorgyanú: Bajnai Gordon puskázott


                  Kotaszek Gábor


Medgyessy Péter is, a Kovács László meg majdnem.

A TEK (népszerű nevén Terrorelhárítási Központ) kiderítette, az ügyészség titkosította, a Magyar Nemzet bizalmas (Polt Péter megveregette Szerető Szabolcs vállát, majd pár lépés után végigsimított Torkos Matild fenekén) információ nyomán megírta, a Népszabadság pedig tárgyilagos közlésre átvette:

Bajnai Gordon 6. b osztályos tanuló ugyanazzal a címmel, adott be biológia röpdolgozatot, mint a padtársa: A kalapácsok és kalapácshal-félék táplálkozása a kezdetektől napjainkig. A többi 32 dolgozatnak is ez volt a címe, de mint a TEK titkosszolgálati eszközökkel felgöngyölítette, később abból az évfolyamból senki más nem lett miniszterelnök, s az adott időpontban Bajnai Gordon 6. b osztályos tanulónak csak egy padtársa volt. Az ATV híradója a Hír tv-től átvett felvételeken mutatta a fekete ruhás, csuklyás akciót, merthogy egyenlő a mérce, ha törzsanyagról van szó. Bár ez esetben semmilyen anyag nem volt már meg, de a biológia-földrajz szakos Toncsi néni a röpdolgozat címére még emlékezett.

A Magyar Hírlapban hathasábos címlapfotón lehetett látni a Hajdú Jánost. Azt, ami kilátszott belőle (a fekete csuklyás fej alá volt írva, hogy az a Hajdú Jánosé). Hozta a Népszabadság is, de már mindössze öt hasáb terjedelemben, mert kellett a hely az objektív tájékoztatáshoz. Egy teljes hasáb jutott a zöldbárók oligarchájára, arra, hogy hány száz milliárdba kerül a szabadságharc, meg adót csalt az Orbán, Simicskáé a Közgép, és hogy polgárháborúra készül a Jobbik.

Azt, hogy Medgyessy Péter ellopta a Bokros-csomagot, azt a Selmeczi Gabriella jelentette be. Teljesen lebutulva. Ezt viszont már a Bokros mondta, de nem a Selmeczi Gabriellára, hanem a csomagjára, hogy így vette át tőle azt a Medgyessy.

Hogy Kovács László plágiumügye nyilvánosságra kerüljön, arra már nem is volt szükség, mert nemhogy nem lett belőle miniszterelnök, de ma már az MSZP-ben is a Hercule Poirot-frizurás Tóbiás József kér elnézést a Kálmán Olgától a Kövér László nevében.

Mindeközben a Heti Válasz ünnepi száma hatoldalas riportban számol be az ifjú narancs-pirosnyakkendős Fidelitas-pajtások által meglátogatott, hétköznapjait köztársasági elnöki nyugdíjából is tengető olimpiai bajnokról, Makray Kati szívének elrablójáról, aranyos tévétornászok leszármaztatójáról, gőzfürdők hangulatteremtőjéről, akinek ily gazdag életművét sem lehetett besározni. Hetvenen túli jó egészsége csak esős napokon szenved csorbát, merthogy ha zuhog, akkor sem esernyőt, de glóriáját tartja feje fölött.



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!


Másik Magyarország

Tóth Andrea
Ketyeg a szociális bomba

„Arról nem szól a fáma, hogy a kormányzat szerinti egységes elv mit jelent a szegények és a legszegényebbek számára, de az ismert előjelek nem sok jóval biztatnak.”

További cikkek a rovatból:
   - A másik Szentendre
   - „És kezdjünk újra tűrni és tanulni”
   - Bezzeg Abaújszántón „tarolt” a Fidesz

Izsák Jenő karikatúrái

Offtopic

A Hubble valaha készült legnagyobb képe: az Androméda

"A videó alapján némi fogalmunk lehet arról, mit jelent az, hogy az Androméda ezermilliárd csillagnak ad otthont."