rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. április 6.Bolgár György kérdései 2012. április 6-ai műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy a legutóbbi hírek szerint Áder Jánosnak áll az elnöki zászló. De vajon miért csak Kövér és Áder között van választási lehetőség a Fideszben? Jó ez nekik?

Másik témánk, hogy egyre több szakértő véli úgy, az Orbán-kormány csak időhúzásra játszik a Nemzetközi Valutaalappal, és nem is akar valójában hitelfelvételről tárgyalni, csupán üzenget Washingtonba, hogy mi készen állunk. Mi lehet emögött, és mi ennek a veszélye? Féltsük-e a forintunkat?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményben támadt rá a kormánypárti Magyar Hírlap egyik újságírójára, amiért az egyik cikkében bírálni merészelte Matolcsy György gazdaságpolitikáját: „felelőtlen az az ember, aki Magyarország és a magyar emberek sikereit megkérdőjelezi” – írta a minisztérium. Ilyen sértődékeny volna a miniszter?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Vác KDNP-s polgármestere a város összes óvodáját és iskoláját átadná a Baptista Szeretetszolgálatnak? Hallottak már ilyet? Hol élünk?

Beszéljük meg aztán, hogy az Inforádió frekvenciáját is úgy írta ki a Médiahatóság, hogy zenei programmal több pontot lehessen szerezni. A kormányhoz közelebb álló szöveg sem tetszik, inkább ne legyen szó semmiről, csak a zene szóljon?

És végül mit szólnak ahhoz, hogy a rendőrség az idén sem engedélyezi a nyárra tervezett meleg felvonulást az Andrássy úton? Vannak, akiknek lehet, és vannak, akiknek nem?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!