rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. április 4.



Bolgár György kérdései 2012. április 4-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy vajon milyen elnököt keres magának Orbán Viktor. Aki a német közszolgálati televízió szerint meggyengült Schmitt Pál lemondása után. Önök is így gondolják?

Másik témánk az államfő jelöltségre is esélyes Kövér László újabb meghökkentő kijelentése ezúttal arról, hogy szerinte botrányosan viselkedik az IMF a Nemzetközi Valuta Alap, amely politikai feltételekhez köti a hitelt Magyarországnak. Ha kölcsönt ad Csádnak vagy Nigériának, akkor Magyarországnak is adjon. Mondta Kövér a francia Le Mondnak. Ilyen egyszerű volna?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy állítólag Kövér László ismerősét nevezték ki egy ismert jónevű gimnázium ideiglenes igazgatói posztjára, bár a tantestület és a szülői tanács egyöntetűen ellenezte.

És végül mi a véleményük arról, hogy egy veszprémi ügyvéd szerint úgy darálta le nagy nyilvánosság előtt az egészségügyi államtitkár a kórházi rezidensek letétbe helyezett felmondó leveleit, hogy közben az ügyvédi irodából egyetlen felmondó levelet sem vontak vissza. Nem csalás, nem ámítás?



Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!