rss      tw      fb
Keres

Imázs

A Klubrádió honlapján, a nyitó oldalon folyamatosan fut a böngészők szeme előtt a rádió munkatársainak neve és a rádió műsorainak címe.

Akik most kattintanak a munkatársakra, már nem látják köztük a hallgatottsági adataival messze kiemelkedő Kontra műsorvezetőjének, Orosz Józsefnek a nevét.

Igaz a napi rendszerességgel jelentkező, aktuális politikai kérdésekkel foglalkozó műsor 7 év után véget ért, de emblematikus programja volt a rádiónak, a rádió imázsához sokat tett hozzá a műsorvezető.

Vannak a világban szerencsésebb országok, ahol azon dolgoznak – ha egy cégnek (lett légyen bármilyen profilú) olyan munkatársa van/volt, aki valamiben már maradandót alkotott, hozzájárult a cég elismertségéhez, munkájával fémjelezte a színvonalát –, hogy kifejezzék, az ilyen személyiségekhez közük van. Megbecsülik, részüknek tekintik, döntsön akárhogy is a jövőjéről, hogy továbblép-e valamiben vagy valahová vagy akár el is hagyja korábbi ténykedése helyét átmenetileg vagy végleg. Ahol így gondolkodnak, ott hosszú távra építkeznek, oda mindenki örömmel csatlakozik vagy tér vissza. Az olyan országok, gazdaságok, cégek prosperálnak, ahol ezt értik.

(Lánczos Vera)


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!