rss      tw      fb
Keres

MOB-ünnepség - Média különdíjat kapott Szepesi György

MTI 2012. március 14., szerda 14:44

A Magyar Olimpiai Bizottság sajtóbizottságának Média különdíját vehette át szerdán a kilencvenéves Szepesi György, a Magyar Rádió örökös riportere.

Az ünnepségen a legendás rádiós mellett tizenegyen kaptak elismerést. Média Nívódíjban részesült Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője, Lantos Gábor, a Magyar Rádió programszerkesztője, valamint Murányi András, a Nemzeti Sport felelős szerkesztője. Média Oklevél elismerést kapott Illyés Tibor, az MTI fotóriportere, Petrovics-Mérei Andrea, a Telesport műsorvezetője, Németh Balázs, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sajtófőnöke és Pataki Nóra, a Blikk újságírója.

A MOB Nők a sportban bizottsága Életműdíjat adományozott Unyatinszkiné Karakas Júlia békéscsabai tornászedzőnek. Az Éves teljesítményért díjat Kovács Sarolta öttusázó, a Különdíjat pedig Monspart Sarolta kapta. A Junior díjat az ifjúsági téli olimpián ezüstérmes Gasparics Fanni jégkorongozó érdemelte ki.

A díjakat Borkai Zsolt MOB-elnök, Molnár Zoltán főtitkár és Regőczy Krisztina, a nők a sportban bizottság elnöke adta át.