rss      tw      fb
Keres

Képek a vidéki kampányéletből – A bajai fideszes képviselő honlapjáról

Galamus.hu, 2010. február 6. szombat 12:50

Mint a Fidesz országgyűlési képviselője, Zsigó Róbert honlapja beszámol róla, 2010. február 2-án „Bátmonostor község vendége volt Dr. Ángyán József országgyűlési képviselő, a Szent István Egyetem professzora. Több száz érdeklődő jelenlétében tartotta meg lakossági fórumát.”

„A neoliberális gazdaságpolitika irányítja ma jelenleg a magyar gazdaságot és ez a gazdaságpolitika tette tönkre hazánkat. A neves előadó dokumentumokat - a jelenlegi kormány félresikerült terveit, elhibázott gazdaságpolitikáját- ismertetve támasztotta alá állításait. ’Ennek semmi köze a baloldali értékekhez, ez az ország kirablása!’  A professzor úr a Hajdú-Bét Rt. ügyét hozta fel példaként: ’Ha egy olyan miniszterelnök ül ma Magyarországon a bársonyszékben, aki ahhoz ért, hogy hogyan kell kirabolni a kisembereket, mit várhatunk a multiktól?’, mondta Ángyán József.”
Ugyancsak a képviselő honlapjáról értesülhetünk arról, hogy január 27-én, több mint félezer érdeklődő előtt lépett fel a bajai színházteremben az Echo TV és a Magyar Hírlap. „Az est során Zsigó Róbert házigazda mellett a fórumon két vendég is felszólalt: Széles Gábor, az Echo Tv és a Magyar Hírlap tulajdonosa, és Szentesi Zöldi László, a napilap főszerkesztő-helyettese.”

„Zsigó Róbert köszöntője után Széles Gábor gazdasági előadását hallhatta a közönség. ’Nem azért van ma hazánk ilyen nehéz helyzetben, mert gazdasági válság van. Ez hazugság! A szocialisták nem kormányoztak az elmúlt nyolc évben! Vége a kávézgatós, piáros kormányzati világnak, most már cselekvőképes, hasznos kormányra van szükségünk!’ …Az előadások végén a közönség rengeteg kérdéssel halmozta el az előadókat, akik igyekeztek mindenre kielégítő választ adni. A közel három órás fórum után mindenki feltöltődve indulhatott haza.”