rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. február 17.Bolgár György kérdései 2012. február 17-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy az Európai Parlament tegnap súlyos aggodalmát fejezte ki a magyarországi demokrácia állapota miatt. Na és?

Másik témánk, hogy Pintér Sándor belügyminiszter a Corvinus Egyetemen vitázott Vona Gábor Jobbik-elnökkel. Szabad-e, érdemes-e beengedni a normális közéleti vitákba a szélsőségeseket? Mellesleg a vitán Pintér egy hallgatói kérdésre megismételte, hogy meg lehet élni negyvenhétezer forintból, ha valaki megtermeli a saját ellátásához szükséges élelmiszereket. És mondjuk a VIII. kerületben?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy baloldali pártvezetők kerekasztalt hoztak létre az MSZP-n kívül, például benne van a Thürmer-féle Kommunista Munkáspárt is. Szabad-e, érdemes-e, kérdezem ebben az esetben is.

Mi a véleményük arról, hogy Budai Gyula elszámoltatási biztos volt titkárnőjét nevezték ki az úgynevezett Leader kistérségi fejlesztési program egyik szervezetének élére, bár egyelőre a hölgynek csak érettségije van? Nem a papír számít?

És végül beszéljük meg, hogy egy zavaros kölcsönüzlet miatt lemondani kényszerült a német köztársasági elnök. Tanulság?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!