rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. február 10.Bolgár György kérdései 2012. február 10-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy fideszes vezetők szerint Orbán Viktor nem beszélt ellene irányuló puccskísérletről az egri frakcióülésen. Valaki csak úgy a hasára ütött volna? El tudják ezt hinni?

Aztán mi a véleményük a tegnap lezajlott európai uniós vitáról, amelyen Magyarország volt a téma, és amelyen Kroes asszony, az Európai Bizottság alelnöke a nyílt színen szólalkozott össze Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettessel?

Következő témánk, hogy kilencéves Göncz Árpád, a rendszerváltás óta eltelt időszak legnépszerűbb, legszeretettebb államférfija.

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy a hétvégén még lehet szavazni a Milla-csoport alternatív köztársasági elnökjelöltjére? Jelenleg az ismert rapper, DopeMan vezet utcahosszal.

És végül beszéljük meg, hogy letöltendő fogházbüntetésre ítélték az otthon szülést bevezető Geréb Ágnest.

Egy friss hírről is persze beszélhetünk még, bár nem tudom, ki mit tud erről, hogy lemondott a BKV vezérigazgatója, Várszegi Gyula, Tarlós István főpolgármester pedig elfogadta a lemondását. Ahhoz képest, hogy túl sok időt nem töltött a BKV élén, és persze ahhoz képest, hogy a BKV nagyon nagy bajban van, a miniszterelnök pedig csak segítséget ígért, megoldást nem, végül is nem csoda, hogy ezt a lépést tette meg.Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!