rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2012. január 11.Bolgár György kérdései 2012. január 11-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy az Európai Unió elkezdte a magyar ügyek tárgyalását és a jövő héten dönt arról, sértik-e a magyar törvények az uniós jogot. Meddig fognak elmenni és mi a jó nekünk, meddig menjenek el?

Másik témánk részben összefügg ezzel. Az Amerikában élő neves szociológus, Szelényi Iván szerint az Orbán-kormány tudatosan akarja csődbe vinni az országot. Szerinte az argentin példa az összeomlás után gyors növekedést ígér, és lehet, hogy Orbán erre játszik. El tudják képzelni?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy fideszes ellentüntetés szerveződik az Orbán-kormány mellett. Többek között ismert jobb- és szélsőjobboldai újságírók felhívására. Lesznek megint kétmillióan?

Mi a véleményük továbbá arról, hogy olasz újságírók ülősztrájkot tartanak a római magyar nagykövetség előtt tiltakozásul a Klub rádió elhallgattatása miatt?

És végül beszéljük meg, hogy hét járásra osztaná Budapestet a kormány. Hogy mi van? Majd még a járási párttitkárok is beülnek a polgármesteri székekbe?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!