rss      tw      fb
Keres

Meghalt a férfi, aki szíven szúrta magát a veszprémi nyugdíjbiztosítónál

MTI 2011. december 31., szombat 16:28

A veszprémi kórházban szombaton meghalt az a zirci férfi, aki a december közepén a veszprémi nyugdíjbiztosítási igazgatóság ügyfélszolgálatán szíven szúrta magát - erősítette meg az MTI értesülését a Veszprém megyei Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója.

Rácz Jenő hozzátette: a rokkantnyugdíjas az életmentő műtétet követően végig súlyos, életveszélyes állapotban volt.

A férfi december 14-én szúrta meg magát a Veszprém Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóságának ügyfélszolgálatán, ahová egy ellátást megállapító határozattal érkezett, sorszámot húzott, majd kivárta míg sorra kerül. Réfi Jenő, a nyugdíjbiztosító igazgatójának korábbi közlése szerint a férfit arról tájékoztatták, hogy rendszeres szociális járadékot állapítottak meg részére, mivel a felülvizsgálat szerint az állapota javult, és csökkent egészségkárosodásának mértéke.

Az ügyfélszolgálat munkatársával a férfi közölte, hogy nem ért egyet a nyugdíjbiztosító határozatával, majd hirtelen felállt, és szíven szúrta magát. A férfi rokkantnyugdíja november elsejétől megszűnt - tette hozzá az igazgató.

Az 55 éves zirci férfit mentővel szállították a veszprémi kórházba, ahol megműtötték, de szombaton hajnalban az intenzív osztályon elhunyt.