rss      tw      fb
Keres

Bolgár György interjúi a Galamusban - 2011. november 11.


Bolgár György kérdései 2011. november 11-ei műsorban


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Orbán Viktor változatlanul kitart a jövő évi másfél százalékos gazdasági növekedés mellett, és külön növekedési terv kidolgozásával bízta meg Matolcsy Györgyöt. Nincs olyan terv, amit ne tudnának elővezetni?

Másik témánk, hogy nemcsak az euró kerül 315 forintba, de most már többedszerre nem sikerült eladni a magyar államkötvényeket sem. Közeledik a krach?

Aztán beszéljük meg, hogy a Fidesz és a kormány ellenzi ingatlanadó bevezetését, közölte Selmeczi Gabriella, a párt szóvivője. Lehet, hogy Rogán Antal áll az egész mögött, és Orbán Viktor meg a Fidesz háta mögött szerette volna bevezetni az ingatlanadót?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy az egészségügyi államtitkár szerint felelőtlenség lenne béremelést ígérni az orvosoknak? Miért? A pedagógusoknak 2013-ra ígérnek!

És végül mi a véleményük arról, hogy az Országos Választási Bizottság jóváhagyott egy népi kezdeményezést arról, hogy az Országgyűlésnek meg kellene tárgyalnia egy olyan javaslatot, amely szerint a hetvenedik életévüket betöltött állampolgárok átruházhatnák választójogukat nagykorú gyermekeikre. El tudják képzelni, hogy az idősebbek helyett a fiatalabbak szavazzanak – ahogy például a Fidesz szerette volna bevezetni a gyerekek utáni szülői szavazati jogot?Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!