rss      tw      fb
Keres

Demokratikus Charta: Porhintés helyett „alternatív népszavazást”!Ne felejtse: június 3-án 17 és 20 óra között vidám papírhulladék-gyűjtésként tartjuk meg az „alternatív népszavazást” a Parlament előtt!


Hozza el az Orbán-kormány újabb kérdőívét, ha egyetért velünk abban, hogy a „szociális” kérdőíven valódi kérdések helyett megint manipulatív álkérdések szerepelnek, azért, hogy csak az előre megtervezett válasz jöhessen ki – és mindez a mi pénzünkből!

Vállaljuk, hogy éppoly megbízhatóan számláljuk és értékeljük ki a kérdőíveket, ahogy a kormány az előző kérdőívekkel tette, ezért kitöltetlenül, áthúzva is fogadjuk az íveket. Mivel tisztázatlan az íveken lévő vonalkód funkciója, ezt érdemes bedobás előtt eltávolítani!

Küldje el nekünk kedvenc kormánybíráló internetes plakátjait a magyar.demokratikus.charta@gmail.com címre! Jó idő esetén a legszellemesebbeket kinyomtatjuk, és kiállítjuk helyszíni "aszfaltgalériánkban".

Várunk mindenkit, aki el tud jönni aznap, a messze lakókat pedig arra biztatjuk, saját településükön kövessék példánkat.

Magyar Demokratikus Charta


Ha tetszik a cikk, ajánlja másoknak is!